Friday, April 10, 2009

Tag Dari Adik Mira yg Comel sangat (^_^)


Salam ceria semua! MySpace


kukegirangan kerana exam hampir tamat dan boleh lah menyambung motivasi lagi. hehe

dan adik mira yg cute sgt telah tag saya. hehe. comel betul dirimu. tapi xtahu umur. nnti akak tanye ye.





Upload yg anda gemari dan jawab soklan dibawah




Kenapa anda suke gambar ini?
entahlah..mgkin sebab 7hb hari tu ialah tarikh lahir saya. dan sy dapat sebuah buku yg sgt best dari cik ST. hehe...
nnti sy cerita buku apa tau.

Bila kali terakhir mkn pizza?
wahh...rasanya dah lama xmakan. boikot! hehe. semoga istiqamah. boikot juga pemikiran dan ajaran zionis ye MySpace

Lagu terakhir yg anda dengar?
haha..mcm ade kene mengena je ngn blog nih. sy dengar lagu inpisrasi hatiku dari de hearty. jgn marah ha~

Apa yg anda buat selain selesaikan tag ini?
hoho..petang satgi exam..selamba je siapkan tag nih. adik mira! adik kene bertanggungjawab nih kalau akak jadi pape MySpace lagi satu cik ST suruh kejut dia. tido waktu tghari..elok ke? hehe

Selain nama sendiri anda suka dipanggil dgn panggilan apa?

hm..
*kakak~ panggilan kat rumah..rasa cm manja je kalau ayah yg pggil. heh
*syahid~ dulu kt sekolah org pggil nama ni.
* sha..sampai sekarang pn masih pggil sha (^_^)



Tag lagi 6 org *soalan seterusnya ada kaitan dengan org yg anda tag!

susah jugak nih. kawan2 ku ramai yg serius2 dlm blog diorg..haih..

1- Dya
2- syaima'
3- Ateh
4- Cik ST
5- su
6- adik izzah

Siapa no 1 pada anda;
dya ialah sahabat perjuangan. kagum ngn penampilannya yg berubah jadi baik giler. dulu pn baik. tpi kitorg pernah bertumbuk..hehe..dlm gelanggang taekwondo. jgn slh faham ar..

Org no 3 ada hubungan dgn sape?
hah? xfaham la soalan nih. mana la sy tahu ateh ada hubungan ngn sape. ngn parents dia la. huahua

Kata sesuatu berkenaan org no 5;
nice fren. sygggggggg sgt kt dia. seorg yg menghargai dan loving



Bagaimana dgn org no 4?
ohoho..cik ST ni budak nakal. tpi baik giler dari segi ilmu agama. kalau tag dia nih, confirm dia xletak kt blog dia punye. jgn marah ye cik ST.

Siapa org no 2?
syaima' ni budak nakal sgt. tpi ade ke dia kata sy yg ajar dia jadi nakal? ish2..ku bertuah bertemu dengan mu wahai adikku syaima'...hehe

Bagi pesanan pd org no 6;
hehe..kalau kt tag adik mira, no 6 ialah sy. dia suruh sy ceria selalu. hm..untuk adik izzah..semoga dirimu tabah selalu dlm mengharungi kesusahan hidup. walapun kita jauh giler..tpi dirimu tetap menjadi pujaan hatiku. huahua


pasni nak kene buat soalan tag yg bermotivasi sikit. disamping tahu peribadi kita. insyaallah. semoga ceria selalu buat semua. syg kamu!

5 comments:

Anak Pendang Sekeluarga said...

Katakanlah (wahai Muhammad): “Inilah jalanku dan orang-orang yang menurutku, menyeru manusia umumnya kepada agama Allah dengan berdasarkan keterangan dan bukti yang jelas nyata. Dan aku menegaskan: Maha suci Allah (dari segala iktiqad dan perbuatan syirik); dan bukanlah aku dari golongan yang mempersekutukan Allah dengan sesuatu yang lain.” (Yusuf 12:108)”
Salam ziarah dari saya,,blog yang menarik ,jemput muzakarah di blog saya….dan jadikan blog saya sebagai rakan anda..tq

ukhti_hafizah said...

Assalamu'alaykum...
afwan kak..
baru je sempat tengok blog akk..
hah...nomr 6 tu sape kak??
ana ke??
^_^
time kasih ye kak...
semoga ukhuwah di antara kita ttp terjalin...
slm rindu dr ana kak...
mizz u cz Allah...

shahadah said...

hehe..salam buatmu adikku izzah..akak pn merinduimu. no 6 tu mmg izzah la. hehe

salam ukhwah juga buat anak pendang sekeluarga. hebat blog akhi!

nurdieya said...

salam... huhu.. apela sha ni.. malu jek.. byk lg yg kene dya kne baiki... huhu... shapn bole wat.. cme kne kuat cket n belief in urself! apepn thanks 4 being my fren... dya dh abes xam ni... alhamdulillah.. rse cm nk melompat...haha... mane soklan tag dyanye?

shahadah said...

waalaikumsalam. hehe..dya nih. malu2 plak. mmg betul kot. dya copy je soklan diatas. then tukar la jawapannya ngn jawapan dya (^_^)

Post a Comment